Kiss Ildikó kozmetikus
Kozmetika Újpesten ahol a legjobb, legújabb kezelésekkel kényeztetem Vendégeimet
„Bőrünk kincs, amit egy életen át óvni és védeni érdemes!” Néhány szó magamról...

1998-ban végeztem, a 12.sz. Ip. és Ker. Szakközép- és Szakmunkásképző iskolában, kitűnő Kozmetikus gyakorlati eredménnyel. A Kozmetikus szakma szeretete már tanuló éveim alatt is megmutatkozott.
Állandó tanfolyamokon, továbbképzéseken veszek részt, hogy mindig a legjobbat tudjam nyújtani Szépség szalonomba ellátogató vendégeim számára, továbbá megismerjem, és elsajátítsam a legújabb kozmetikai technológiákat. Jelenleg az alábbi plusz képesítésekkel rendelkezem: elektrokozmetikus, sminktetováló, test, és fogyasztó masszőr, előadónő. Smink tanfolyamot a Cinecittánál végeztem.
A IV. kerületi Bőrgyógyász doktornő (Dr. Szerdahelyi Beáta), a kozmetikai problémákkal küszködő tinédzsereket az én "gondjaimra" bízza. A doktornővel összedolgozva kitűnő eredményeket érünk el.
A jövő nemzedék kozmetikusainak fejlődésében is részt veszek. Az Image, a Nelly De Vuist, és a Gigi cég, oktató és bemutató kozmetikusaként is tevékenykedem. Dietinfo nevű, élet és egészség tanácsadó web magazinjába folyamatosan publikálok és szakértőként közreműködök. Persze Feleség, és Anya is vagyok.

Kedves Vendégeim, és leendő Vendégeim, szeretettel várom Önöket, 4. kerületi Újpesti, és 11. kerületi Gazdagréti üzletembe is. Bármilyen kérdése lenne, kérem, írjon, vagy hívjon telefonon.

Üzleteink
Kiss Szépség Stúdió 4. kerület, Újpest Polinéz Szoli világ 11. kerület, Gazdagrét Alap kezelés I.

A bőr letisztítása a bőrnek megfelelő, arclemosó tejjel és tonikkal. Peeling alkalmazása, hogy az elhalt hámsejteket eltávolítsuk. Vapozonos gőzölés közben a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagos, bőrpuhító masszázs végzése. Bőr manuális tisztítása, VIO-val és tonikkal való fertőtlenítése, majd összehúzó,nyugtató pakolás következik. Végül védőkrémmel való át krémezés.


Alap kezelés II.

A bőr letisztítása a bőrnek megfelelő, arclemosó tejjel és tonikkal. Dermabrázió alkalmazása ,majd u.a, mint az alap kezelés I-ben leírtakban.


Acne kezelés

A bőr letisztítása arctejjel és tonikkal, Dermabrázió alkalmazása. Puhító, tápanyagos masszázs, Vapozonos gőzölés közben. Bőr manuális tisztítása, VIO-val való fertőtlenítés, PTF villanófény alkalmazása, tonikkal való fertőtlenítés, bőr összehúzása. Befejező védőkrém felvitele a bőrre.


Regeneráló kezelés

A bőr letisztítása arctejjel és tonikkal, Dermabrázió alkalmazása, bőrtípusnak megfelelő hatóanyagos masszázs.


Alap kezelés III.

A kezelés menete azonos az alap kezelés I-ben leírtakkal. A manuális tisztítás és fertőtlenítés után, Iontophorézis,vagy ultrahang alkalmazása, majd Vénusz maszk feltétele, befejezésként védőkrém.


Hidratáló kezelés I.

A bőr letisztítása arctejjel és tonikkal, peeling alkalmazása. Iontophorézis után hatóanyagos masszázs.


Hidratáló kezelés II.

U.a. mint a hidratáló kezelés I-ben leírtak, peeling helyett Dermabrázio alkalmazása.


Iontophorézis

Galván árammal történő elektromos hidratáló kezelés. A bőr mélyebb rétegeibe a vizet és a vízben oldódó vitaminok bevitele. A bőr rugalmas, életteli, puha tapintású lesz. Terhes nőknek és szívritmus szabályzóval rendelkezőknek e kezelés nem ajánlott.
A kezelés időtartama: 10 perc


VIO

Az elektromos készülékben Ózon van, segítségével a bőr tisztítása után intenzívebb fertőtlenítést és pórus összehúzást érünk el. Terhes nőknek és szívritmus szabályzóval rendelkezőknek a kezelés nem ajánlott.
A kezelés időtartama: max. 5 perc


Vénusz maszk

Thermo hatás segítségével a tápanyaghiányos bőröket intenzíven tudjuk regenerálni. Hatására a ráncok kisimulnak, a bőr rugalmas, életteli lesz. Klausztrofóbiás vendégek esetében nem alkalmazható.
A kezelés időtartama: 15-20 perc


Ultrahang

Az ultrahang több milliméter, de akár több centiméter mélyen is képes a bőrbe hatolni. A bőr felületén található szarusejteket fellazítva fokozza a bőr felszívó képességét. Az alkalmazott hatóanyagok, folyadékok, krémek, gélek könnyedén jutnak be a bőrbe a célsejtekhez. Az ultrahanggal elért állapot a kezelés utáni egy órában megmarad, így biztosítva szabad utat a kezeléshez alkalmazott további hatóanyagoknak.
A kezelés hatásaként a szövetrészecskék ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. A bőrben található erek kitágulnak és fokozódik a vérátáramlás. Nő a sejtek tápanyag és oxigén ellátása. Mechanikai hatásának köszönhetően élénkül a nyirokfolyadék áramlási sebessége elősegítve a salakanyagok gyorsabb távozását.
Az arckezelésekhez ajánlott minimális kezelési idő 5-8 perc, míg testkezelések esetén ez az érték 8-12 perc is lehet. CDATA[Mikrodermabrázió

Manapság mindenki vágya a tökéletes bőr. Mindemellett egyre többen félnek az arcfiatalító lézeres bőrleégetés és a plasztikai műtétekkel járó kellemetlenségektől. Itt egy új eljárás, a mikrodermabrázió, ami egy gyors és kitűnő megoldást nyújt mindenki számára. A mikrodermabrázió egy speciális bőrcsiszolási eljárás. A felső bőrrétegek célzott eltávolításával aktivizálódnak a természetes bőrregenerációs folyamatok.

Milyen problémákra ajánlott?
• Aknebetegség, aknés hegek /pattanásos bőr/
• Tág pórusok
• Ráncok megszűntetése, halványítása
• Elszarusodási zavarok
• Fénykárosodás
• Öregségi foltok, pigment foltok
• Plasztikai műtéti hegek, pl. mellplasztika
• Dohányzás okozta bőr elszíneződése
• Stria, cellulit, bőrsorvadás

Vannak e veszélyei a mikrodermabráziónak?
Teljesen fájdalommentes, nem okoz irritációt, kipirosodást. Akár ebéd-szünetben is elvégezhető a kezelés, utána már mehet is vissza dolgozni a kedves vendég egy ragyogó, friss, fiatalos bőrrel.
Hány kezelés szükséges az optimális eredmény eléréséhez?
Már egy alkalom után is jelentősen javul a bőr állapota. Az ideális eredmény eléréséhez 4 alkalom szükséges, azonban ez személyenként változhat.
Milyen testrészek kezelhetőek?
Bármely testtájékon, kivéve a hajas fejbőrt és a nemi szerveket.
A kezelés időtartama: 15 perc
A kezelés hatása növelhető, ha a dermabráziós kezelést kiegészítjük kozmetikumok alkalmazásával, mivel a bőr intenzívebben képes a hatóanyag felvételre. Így a TÖKÉLETES BŐR ELÉRHETŐ!

Gyantázás

A mai nők és férfiak számára a szőrtelenítés már a személyes higiénia szerves részévé vált. A legtöbben jobban kedvelik a hosszabb távú megoldásokat, ezért válik egyre népszerűbbé a gyantázás.
A megfelelően végzett gyantázás akár hetekre is megszabadíthat bennünket a kellemetlen szőrszálaktól, így sokáig biztosít bársonyos tapintású bőrt. A gyantázás egyik fő előnye a hagyományos borotválással szemben, hogy jóval tartósabb eredményeket érhetünk el vele. Sőt mi több, ez a fajta szőrtelenítés „koptatja a szőrt” – a rendszeresen gyantázott területeken csökken a visszanövő szőrszálak száma, és amik visszanőnek, azok kevésbé erősek, mint „elődeik” voltak.

• Görgőfejes patronos gyanta
A görgőfejes meleg patronos gyanta a gyantázás leggyakrabban alkalmazott és legkedveltebb szőrtelenítési módja. Ezek egyszer használatos gyanták, melyeket textil csíkokkal távolítok el. A rendszeres használat során a szőrszálak kikopnak. A gyanta azulént tartalmaz, melynek extra bőrnyugtató hatása van, illetve kiválóan alkalmas erős szőrzetre is.
Ezt a gyantát használom a nagy testrészeken (lábak, karok) és némely esetben bikivonalra is.
A gyantázásnak 3-5 hét a tartóssága. Kezelés után speciális nyugtató és gyulladáscsökkentő krémmel ápolom a bőrt, melynek hatására rendkívül gyorsan megnyugszik a bőr.
A legközelebbi gyantázást akkor érdemes újra elvégeztetni, ha legalább 4-5 mm hosszúságúra megnőttek a szőrszálak.

• Spatulával felkent tégelyes gyanta
Ez a gyanta alkalmas intim területek, az arc, áll, szemöldök, hónalj területeinek szőrtelenítésére. Kevésbé fájdalmas mint a patronos verzió. Már 1-2 mm-es szőr eltávolítására is alkalmas. Ez az eljárás a nem kívánt szőrszálak mellett az elhalt hámsejteket is eltávolítja a bőr felszínéről. Így a szőrtüszők kivezetési nyílásának eltömődése megakadályozódik.
Itt is fontos, hogy a végén nyugtató krémmel ápolom a bőrt, így gyorsan megnyugszik.
A gyantázást kizárólag egészséges bőrfelületen végzem! A gyantázást követő 1 órában a tusolás nem ajánlott, napozás és szolárium használata TILOS!Lézer Ipl

• Általános leírás
Ha unja már a folyamatos gyantázást és az állandó borotválással járó szúrós szőrzetet, akkor alkalmazza Ön is a legmodernebb technológiát, az IPL szőrtelenítést (Intense Pulse Light: „Nagy energia sűrűségű, Villanásokban leadott, nem koherens Fényű besugárzás”)
Klinikailag tesztelt, higiénikus, relatíve gyors, nem jár fertőzés veszéllyel és hegképződéssel.

• A kezelés folyamata
A szőrtüszők életciklusa szempontjából három időszakot különböztetünk meg: növekedési (anagén), visszafejlődő (catagen), pihenő (telogen) szakaszt. A melanin képződés azonban egyedül a növekedési szakasz jellemzője.
A kibocsátott fényenergia a szőrszál és a szőrtüsző pigment (melanin) tartalmában elnyelődik, és átalakul hőenergiává, ennek hatására semlegesítődnek és elpusztulnak.
A kibocsátott impulzus speciálisan összetett, mely biztosítja az úgynevezett termo-relaxációt.Így a környező szövetek nem hevülnek fel, sértetlenek maradnak.
A kezelés kizárólag az élettanilag aktív növekedési szakaszban végezhető, ezért a kezeléseket több alkalommal meg kell ismételni (kb.4-8 kezelés szükséges).

• Leggyakoribb kérdések:
Kinek ajánlható a kezelés? Nők, férfiak egyaránt kezelhetőek, fiataltól az idős korig.
Végleges-e? Nemzetközi klinikai adatok szerint a növekedési fázisban kezelt és elpusztult szőrtüszők már nem regenerálódnak.
Hány kezelés szükséges? Átlagosan 4-8 kezelés után a zavaró szőrzet sikerül elpusztítani. Azonban a kezelések száma egyedenként eltérhet. Férfiaknál a szőrszálak vékonyodása és ritkulása tapasztalható már 2-4 kezelés után, a megfelelő eredményhez 5-10 kezelés szükséges.
Fájdalmas a kezelés? Nem, a kezelés nem jár fájdalommal. Néhány esetben előfordulhat kellemetlen érzés. Hő hatására, a szőrrel fedett területen apró csípés-szerű érzést tapasztalunk, mely hamar elmúlik.
Milyen hosszúságú legyen a szőr kezelés előtt? A legideálisabb a 2-3 mm hosszú, ezért a kezelés előtt 3 nappal legyen a borotválás utolsó dátuma. Thalasso Terápia

A tenger gyógyító hatásának köszönhetően, a test és a lélek megnyugszik, új energiával töltődik fel. Ez a kezelés felér egy teljes felfrissüléssel, hatására a bőrünk rugalmas, revitalizált , kisimult lesz.A kezelés alatt többek között: tengeri sót, barna és vörös alga kivonatot, ásványi sókat és vitaminokban gazdag készítményeket használunk fel. A kezelés a teljes testre kiterjed.
Időtartama: 3 óra Ára: 35 000 Ft
„A tenger az élet eredendő forrása, az ősóceán a kezdetektől körbe vesz, élettel, energiával,táplál minket.”


Revitalift kezelés

A bőr állapotának javítására alkalmas sos kezelés. A kezelés hatására bőrünk feszesebb, rugalmasabb, kisimult lesz. A kezelés az arc, nyak, dekoltázs, karok, has, fenék, combok területre terjed ki.
A kezelés nem alkalmazható: epilepsziára hajlamosoknál, kemoterápia esetén, terhesség esetén.
Időtartama: 2,5 óra Ára: 34 000 Ft


Peel of kezelés

Az elszarusodott, elhalt bőr eltávolítása után hatóanyagokban és vitaminokban gazdag ápolást kap a bőr. A kezelés a teljes testre kiterjed, hatására a bőr megújul, rugalmas, élettelivé válik.
Időtartama: 2,5 óra Ára: 25 000 Ft


Parafinos kézápolás

Fokozza a vérkeringést, tágítja a bőr pórusait, lehetővé teszi a bőrtápláló hidratáló krémek beszívódását. A durva száraz bőr a kezelés hatására, friss és egészséges kinézetűvé válik.
Menete:
• A kéz letisztítása
• Peelingezése
• Speciális emulzióval való táplálás
• Lágy parafinfürdő
• Műanyag és frottír kesztyű alkalmazása
• Parafin eltávolítása
• Kézfejek speciális védőkrémmel való ápolása
A folyékony parafinba kétszer mártja a kedves vendég a kezét, a kellemes meleg érzetet kesztyűkkel fokozzuk. A hatóidő elteltével a parafin megszilárdul.
A kezelés időtartama: 15-20 perc A kezelés ára: 1800 Ft


Izomstimulálás

Izomstimuláló kezelésünk során tappancsokat helyezünk fel az izmok eredésére és tapadására és a vendég egyéni problémájának megfelelően az általában 60 perces kezelések során az izomstimuláló gépen található programok kiválasztása után a gép úgymond elvégzi a gyakorlatokat helyettünk, megtornáztatja az izmokat, ezáltal az egész testet.
A kezelés kiválóan alkalmazható: karcsúsítás, alakformálás, izomstimulálás, mélyizom tonizálás, izom kidolgozás, cellulit kezelés, nyirokmasszázs, csípő-comb-popsi emelés és karcsúsítás, terhesség és szülés utáni regenerálás, stb.
A kezelést célszerű kúraszerűen alkalmazni.


Testmasszázs

A masszázsterápia nem csak az izmokat, bőrt és a vérkeringést frissíti fel, hanem csodálatos hatást fejt ki az idegrendszerre is. A masszázst lehet testtájanként és egész testre alkalmazni.


Svéd masszázs

A svéd masszázs javítja a bőr rugalmasságát, növeli annak feszességét, fokozza a vérkeringést és az anyagcsere folyamatokat, valamint javítja a nyirokáramlást. A tökéletesebb hatás eléréséhez illóolaj-keveréket használok. Az 1 órás kezelés során a teljes test masszázsa mellet tökéletesen ellazulhat.
Ára: 30 perc 3500 Ft/alk. 35 000 Ft/ 12 alkalmas bérlet
60 perc 6000 Ft 60 000 Ft/ 12 alkalmas bérlet


Cellulit és fogyasztó masszázs

A cellulit hátterében leggyakrabban a nyirokrendszer elégtelen működése áll, de okozhatják öröklött tényezők, mozgáshiány, helytelen táplálkozás, nem megfelelő minőségű és mennyiségű folyadék fogyasztása, stressz, fogamzásgátló szedése...
A nyirokrendszer szállítja el a sejtekből és a sejtközötti térből a salakanyagokat, s ha ez nem működik elégségesen, a salakanyagok felszaporodnak, rontják a sejtek anyagcseréjét. Ezzel a masszázzsal kitűnően kezelhetjük a cellulit és alakhibákat. A masszázst a problémás testterületeken alkalmazzuk. A sikeres eredmény elérése érdekében kúraszerűen ajánljuk, életmód tanácsadással együtt.
Ára: 30 perc 4000 Ft/alk.
40 000 Ft/ 11 alkalmas bérlet
45 perc 5500 Ft/alk.
55 000 Ft/11 alkalmas bérlet


Ultrahang

A többféle eljárás lehetővé teszi, hogy a vendégek egyénre szabott kezelést kapjanak. Ezek közül a leghatásosabb a vastagon lerakódott zsírok kezelésére az ultrahang. Az ultrahang használata közben,a hő és mikromasszázs hatására javul a sejtek anyagcseréje és anyagfelvevő képessége. Egyénileg használt hatóanyagoknak köszönhetően kitűnően tudjuk kezelni a cellulitiszt és az alakhibákat. A termikus hatás következtében a zsíranyagcserét fokozzuk. A kezeléshez otthoni kiegészítő kezeléseket és életmód tanácsokat is adunk.
A kezelést kúraszerűen ajánljuk, eredménye: heti 4-5 cm is lehet!
A TRIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA EREJE
POLLOGEN - REGEN®

A Regen Tripollar RF technológiája a legújabb és legmegbízhatóbb tudományos fejlődést kínálja a cellulit és testformázás kezelésében, az öregedés ellen. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat. A probléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket; a monopoláris és bipoláris rádiófrekvencia hatásait kombinálja, ami egyszerre kezeli a mélyen fekvő és felületi zsírrétegeket, valamint igen pontos bőrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt.
A Regen testkezelő géppel végzett kezelés során alkalmazott tripoláris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram legalább 3 elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egyidőben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztást. A kollagén rostok összehúzódnak - megfeszítve a körülötte lévő bőrt - azonnali hatást nyújtva.
A Regen által alkalmazott Tripollar rádiófrekvenciás energiája hatékony fegyver a cellulit és a helyi lerakódások ellen. Tanulmányok szerint a 18 év feletti nők 80%-a szenved a cellulit valamely stádiumában, még a soványak is. A nemkívánatos jelenség többnyire a combokon, a faron és a hastájékon mutatkozik.
Hogyan hat?
Nagyszámú megnövekedett zsírsejt felhalmozódik a hypodermisben. A felhalmozódott zsír nyomja a bőrt - ez okozza a karfiolszerű képződményeket. Az energia szelektíven hatol a mély és a felszíni zsírrétegekbe, mely fokozza az anyagcserét és gyakorlatilag kiolvasztja a zsírt a zsírsejtekből.
A kezelést és a zsír kiolvasztását követően a zsírsejtek összezsugorodnak, és a bőr visszaállítja az eredetihez közeli állapotot csökkentve vagy megszűntetve a cellulitot A Regen rádiófrekvenciás kezelést területekre bontva végezzük. A kezelést mindig kombináljuk levezető nyirokmasszázzsal - Presorral vagy LPG-vel, mert így hamarabb távoznak a felbontott salakanyagok - egyébként akár több napig is ödémát okozva panghat a szervezetben. Kezeléseink kb. egy órát vesznek igénybe, ezen idő alatt általában 2 testrészt tudunk kezelni. A bőséges folyadék fogyasztás elengedhetetlen a kezelések során, éppúgy, mint bármilyen egyéb testkezelés során.

Regen kezelés során kezelt leggyakoribb területek:
• has
• combok elöl
• combok hátul
• combok oldalt
• far
• karok
• derék (hátul)
Javasolt kúra: 5-6 alkalom, heti 1x

Egyéb javaslatok, melyeket célszerű betartani
Érdemes a kúra alatt többet mozogni, ez is segíti a méregtelenítést és BÁZIKUS étrendet tartani. A kiolvasztott zsír erősen savas hatású, ami az esetlegesen eleve savas szervezetet akadályozza a fogyásban. Kevés fehér hús vagy hal, sok folyadék ( 3 l ), zöldség fogyasztása javasolt, ellenben kerüljük a fehér lisztet, a finomított cukrot és az édességeket, valamint az alkoholt. Tea, gyümölcslé fogyasztása mellett is szükség van 3 liter szénsavmentes vízre a cél érdekében. Miden egyéb folyadékot a szervezetnek emésztenie kell, még az üres teát is. A gyógyteák vízmegkötő hatásúak, ezért csak 1-1 csészével fogyasszunk belőlük naponta.
A kezelés napján TILOS szoláriumozni, napozni, szaunázni!

Ellenjavallatok:
• fém implantátum a kezelendő területen
• immungyengítő gyógyszerek szedése
• immungyengeség
• bőrbetegség a kezelendő területen
• daganat

Az olyan területeken, mint amilyen a közép-derék, ahol a puha szövet nagyon felszínes és kicsi kapacitással bír, hogy felszívja a felszabadított zsírt az extra sejtmátrixba, az első néhány kezelés során a felszabadított zsír és a keltett kontrollált duzzadás megnövelheti a kezelési terület körméretét. A kezelt terület ilyen jellegű, megnövekedett méretű jelensége visszafordul, amint a test természetes nyirokelvezetése hatékonyabbá válik és eltávolítja a felgyülemlett folyékony zsírt a kezelési területről.
A bőr feszesedését az extra sejtmátrixban található kollagén rostok melegítése okozza. Minden Regen rádiófrekvenciás kezelés után észrevehető az azonnali feszesítő hatás, mely a kollagén rostok két dimenziós összehúzódásának a következménye. Az extra sejtmátrix hősérülése egy sor gyulladásos folyamatot indít be, ide értve a fibroblaszt burjánzást és hosszú távú kollagén újra termelést. Ez a hatás hangsúlyosabb néhány heti kezelés után, amikor a fibroblasztok gyulladásos helyre történő vándorlása megnöveli az új kollagén rostok termelődését. New Age kezelés

A bőrtípusnak megfelelő arctejjel és tonikkal letisztítom a bőrt, majd a Dermabrázió elvégzése után, a PTF géppel 10 villantás lokálisan a ráncok megszűntetésére. Ezt követően a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagos tápláló masszázst végzek, Vénusz maszk felhelyezése, befejezésként védőkrém. A kezelés végére az apró ráncok eltűnnek, a mély ráncok mélysége láthatóan javul.
A kezelés időtartama: 60 perc.
A kezelés ára: 13.900 Ft


Manager Treatment

A bőr letisztítása arctejjel és tonikkal, Dermabrázió alkalmazása után a PTF géppel teljes collagén feltöltés alkalmazása az egész arcon, nyakon és dekoltázson. A bőrtípusnak megfelelő hatóanyagos és tápláló masszázs végzése után Vénusz maszk felhelyezése, befejezésként védőkrém felvitele a bőrre. A kezelés végére az apró ráncok eltűnnek, a mély ráncok mélysége láthatóan csökken.
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 22.000 Ft


Wellness Power Lift

A bőr letisztítása arctejjel és tonikkal, Dermabráziót követően a PTF géppel teljes ránc feltöltés végzése. Ultrahang alkalmazása, a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagos és tápláló masszázs után Vénusz maszk felhelyezése. Befejezésként védőkrém felvitele a bőrre. A kezelés végére a ráncok láthatóan eltűnnek, a bőr visszanyeri eredeti rugalmasságát, üde, sima tapintásúvá válik.
A kezelés időtartama: 85 perc
A kezelés ára: 23.800 Ft


Botox hatású ráncfeltöltő kezelés

A kezelést 40 év feletti kedves vendégeinknek ajánljuk!
A tű már nem divat-a Forty+ Filling System viszont igen! A Rosa Graf forradalmian új készítménye a plasztikai sebészet hatékonyságával veszi fel a harcot a kor előre haladtával jelentkező bőrelváltozásokkal szemben. A világszerte közismert Botox injekció kúra kizárólagos klinikai alkalmazását váltja ki a Forty+ Filling System kezelés, melynek hatása azonos a Botox kúrával, de nem tartalmaz izomméreganyagot. A luxus kezelés méreganyag mentesen biztosít természetes ráncmentességet.
A változókor közeledtével csökken a test női hormon termelése, amely a bőr állapotára is hatással van. A bőr tónusáért és rugalmasságáért felelős kollagén veszít minőségéből, ennek következtében a bőr elveszíti feszességét, elvékonyodik, fokozódik a ráncok képződése. Legtöbbször a ráncok az izmok erős összehúzódása miatt keletkeznek, illetve azért mert túl sokáig maradnak összehúzott állapotban.
A Rosa Graf Forty+ fantasztikus összetétele hatásosan száll szembe a hormonháztartas felborulása miatti bőröregedéssel,-fitoösztrogén pótlással. Ez a speciális hatóanyagokban gazdag specifikum hidratáló hatású természetes osztriga kivonatának, és aminósavakból előállított botox hatású összetevőinek köszönhetően nyugtatja az arc izmait, így képes csökkenteni a mimikai ráncok mélységét is.

A kezelés elején letisztítom a bőrt arctejjel és tonikkal, majd dermabráziót végzek a hatóanyagok jobb felszívódása érdekében.Felviszem a Yoghurt Maszk frissítő keverékét, kellemesen hűsítő érzés tapasztalható. A maszk hatóideje 8-10 perc. Hatására a bőr állapota javul, tökéletes hidratáció tapasztalható.Majd a Forty+ Botox aktív hatóanyagokkal teli krémet egy speciálisan hajlított végű fecskendő segítségével elhelyezem a finom és a mély ráncokba. 5 perc hatóidő elteltével a Forty+ krémmel bemasszírozom pontnyomó masszázzsal a bőrbe a hatóanyagokat. A kezelést ajánlott 14 nap múlva megismételni, otthoni ápolással meghosszabbítható a kezelés hatásának időtartama.
Ennek a metódusnak köszönhetően, plasztikai beavatkozás nélkül varázsolhatjuk a bőrt még fiatalabbá és élettelibbé.
A kezelés időtartama: 60 perc
A kezelés ára: 13.600 Ft


KAVIÁR KEZELÉS

A kaviárt, mint életenergiát adó hatóanyagot először Erzsébet császárnő használta pakolásként.
A kezelés a kaviárnak azt az előnyét használja ki, hogy molekuláris felépítése megegyezik bőrünk sejtjeivel. A készítmény egy célzott ránckezelő (Anti Aging) program része, mely rendkívüli regeneráló hatással bír. Összetételének és újszerű textúrájának köszönhetően bejutása a bőrbe rendkívül hatékony. Látványos, hosszantartó és eredményes kezelést tesz lehetővé. Hatására a bőr vízfelvétele megnő, az anyagcsere felgyorsul, ezáltal a bőr teljesen megújul, kisimul. Csökkenti a finomabb ráncokat, késlelteti az öregedési folyamatokat. Rugalmatlan, fénytől károsodott, fáradt, értágulatos, fakó, hámló, dehidratáltságtól ráncos bőrökre ajánljuk.


Élettani hatásai:
• Hatására a bőr vízfelvétele megnő.
• Csökkenti a ráncokat, késlelteti az öregedési folyamatokat.
• Felgyorsítja az anyagcserét, ezáltal a bőr teljesen megújul, kisimul.
• Feltölti, élettel telivé teszi a fáradt bőrt.
• Növeli a bőr rugalmasságát, az epidermis védelmét.
• Értékes zsírosító komponensek fontos lipidekkel erősítik, táplálják a bőr szerkezetét.
• Kellemesen nyugtat.
• Növeli a kollagénszálak rugalmasságát.
• Gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású.

A KAVIÁR kezelést az INTEGRA (spanyol cég) termékével végzem. Az INTEGRA folyamatos fejlesztéseivel valódi innovációt kínál a kaviáros kezelések területén, mert saját fejlesztésű technológiája egyedülálló a piacon. A módszer lényege, hogy a legértékesebb iráni tokhal ikráiból közvetlenűl nyerik ki az értékes kivonatot.

A kaviár a kozmetikai szerek exkluzív összetevője, amely a bőrt sejtszinten regenerálja. Megtermékenyülése után a tokhal ikrái csírasejtekké alakulnak, amely az élethez szükséges minden hatóanyagot és ŐSSEJT-et tartalmaz.Ennek köszönhetően kiváló a ránckisimító és hidratáló hatása, amely hosszantartó eredményt biztosít. A kaviár növeli a bőr tömörségét és rugalmasságát, hatékonyan kiegyenlíti még a mély ráncokat is. Nagy mennyiségben tartalmaz Omega-3 telítetlen zsírsavakat, amelyek újraépítik a felhám hidrolipides rétegét és megerősítik a bőr védelmi funkcióját. Éppen ezért alkalmazható hatékonyan a kozmetikában, mert a bőr számára igen fontos hatóanyagokat tartalmaz. Igen nagy az antioxidáns tartalma, emellett a benne lévő vitaminok és nyomelemek alapvető fontosságúak az irha és a hámréteg megújulásához.

Mindennek köszönhetően szalonunkban olyan magas koncentrációjú kezelést kínálunk, amelyek eddig ismeretlenek voltak, garantálva ezzel a legjobb minőséget.

Az eddigi eljárások eredményei alapján megállapíthatjuk, hogy sikerült megakadályozni a szabadgyökök támadását, de a már károsodott sejteket nem lehetett regenerálni. A CAVIÁR COMPLEX éppen ebben hoz változást.
Biztosítja a sejt számára az összes fontos elemet, ami a szabadgyökök okozta károsodás megszüntetéséhez szükséges, elérve ezzel a szövetek tökéletes megújulását, ami fiatalos bőrt eredményez.
A kezelés időtartama: 60 perc Ára: 16 500 Ft


Oxygén kezelés

Azt tudjuk, hogy az oxigén felvétel nélkülözhetetlen az élethez. A belső légzés folyamán a véren és a különböző sejtnedveken keresztül jut be az oxigén. Az egészséges oxigénszint fokozza a bőr egészséges működését és javítja a bőr önmegújító folyamatait. A bőr, mint tudjuk, 20 éves korban van a csúcsponton, ilyenkor a legjobb hidratáltsága, oxigén ellátottsága. Az öregedés során romlik az oxigén-pótlódás, romlik az anyagcsere, lelassul a hám megújulási folyamata, az elasztikus rostok tönkremennek és újak nem képződnek. Ehhez természetesen olyan külső okok is hozzájárulnak, mint a túl sok napfény, a légszennyeződés, a szabad gyökök képződése.
A GIGI OXYGEN PRIME család különösen javasolt száraz és erős napfénynek kitett bőr kezelésére. A rendszeres oxigén és nedvesség ellátás valamint a bőr önmegújító folyamatinak aktiválása által, a GIGI Oxygen Prime termékek stimulálják és feszessé teszik a bőr teljes szerkezetét. Késleltetik a kis és mély ráncok kialakulását.

A kozmetikai kezelés alatt a vendég teljesen ellazulhat,kikapcsolódhat, miközben teljesen megújul.
A GIGI OXYGEN PRIME kezelés önmagáért beszél, próbálja ki Ön is!
A kezelés végére bőrünk újra lélegzik! A papilláris réteg rugalmas és energiával teli. A kollagén és elasztin rostokat megfelelő védelemmel láttuk el, sérüléseiket orvosoltuk és új rostok képződését indítottuk el.

TAPASZTALJA MEG ÖN IS A FIATALSÁG TITKÁT A GIGI OXYGÉN PRIME TERMÉKCSALÁDDAL!

A kezelés 60-90 percig tart, a bőr felszívó képességétől függően.
A kezelés ára: 15 000 Ft

A kezelés kiegészítéseként nélkülözhetetlen a helyes otthoni bőrápolás is! Szakszerű diagnosztizálás után tanácsot adunk Önnek, hogy mi a legmegfelelőbb az Ön bőrének. A termékről bővebb információ a web…………..menüjében olvasható, a termékek a szalonban megvásárolhatóak.

A NELLY DE VUYST termékeket,több, mint 40 éve bőrgyógyászok dolgozták ki Brüsszelben, és azóta is folyamatosan fejlesztik a termékeket a különböző bőrtípusok igényeire szabva. A Nelly de Vuyst termékek a legszigorúbb európai szabályoknak megfelelve biztosítják a kimagasló minőséget. Kezelések alapja a természetes gyógynövények eszenciáján alapul, amelyeket különleges eljárással vonnak ki, ezáltal elérve azt, hogy ne okozzanak allergiát, és ugyanakkor kifejthessék jótékony hatásukat.
A Nelly de Vuyst kezelésekkel olyan egyedülálló,l átványos eredményeket érünk el nagyon rövid idő alatt,ami eddig a kozmetikai piacon ismeretlen volt. Olyan problémákkal is fel tudjuk venni a harcot, amelyeket eddig megoldhatatlannak tartottunk, vagy nehezen tudtuk kezelni.
Nelly De Vuyst exkluzív kozmetikumcsalád a piacon lévő termékek azon 2%-a közé tartozik, ahol a hatóanyagok maradéktalanul felszívódnak a dermiszben, azaz az irharétegben.

Nyomkodás nélküli tisztítás
A modern bőrgyógyászat megalkotta számunkra azokat a kozmetológiai termékeket, melyekkel nyomkodás nélkül kitisztíthatjuk a vendégünk bőrét. Ennek az új generációs termékcsaládnak köszönhetően nem kell vendégünknek szenvednie a nyomkodás kellemetlenségeitől! A Nelly de Vuyst kezelés 1,5 órája alatt Ön kellemesen relaxálhat és szépülhet. Nelly de Vusyt kozmetikai kezelés hatására bőrünk üde, bársonyos lesz.

Rozacea kezelés
Ma már sajnos nép „betegségnek” mondhatjuk a rozáceás elváltozásokat. A próbléma kezelésére a Nelly de Vuyst kutató csoportja egy egyedülálló segítséget nyújt számunkra. A nano-méretű molekulák az élő sejtekben fejtik ki hatásukat, így a Sensitiv termékcsalád hatóanyagai eredményesen kezelik az értágulatokat, illetve a rozaceával járó gyulladásos bőrképet. A hidegen sajtolt illóolajok fertőtlenítő hatóanyagai megakadályozzák a Demodex folliculorum nevű szőrtüszőatka szaporodását a rozaceás területeken és gyógyítják, az általuk okozott aknékat. Így a rozacea 3. fokozatat is eredményesen kezelhetjük.

Ránctalanítás felsőfokon:
Cellular- matrix termékek – exkluziv bőrápolás lazac DNS-el
A lazac DNS a bio-kozmetológia egyik legújabb vívmánya. A lazac DNS nukleotidjai szabályozzák a ráncok kialakulását és gyorsítják a sebek gyógyulását. A pinocitózis folyamata során jutnak a sejtbe, és a sejtek a szaporodásuk során felhasználják. Az optimális DNS mitózis során a sejetek felhasználják őket az optimális nukleotida építéséhez. Hatása tehát abban áll, hogy megnöveli az epiderrmisz sejtregenerációját, és növeli a fibroblasztok kollagén és elasztin termelését. Erősíti a bőr természetes immunitását azáltal, hogy ideális körülményeket teremt a sejtek működéséhez és fenntartja a bőr egészségét.
Természetesen a kozmetikai eredmények tökéletes eléréséhez nélkülözhetetlen az otthoni bőr ápolás is! A kezelések mellett szakszerű tanácsokkal segítjük Önt ahhoz, hogy bőre a megfelelő ápolást kapja.A pontos és nélkülözhetetlen diagnosztizálást követően, a Nelly de Vuyst termékek megvásárolhatja szalonunkban! Az otthoni kezelésekhez szükséges kozmetikumokról web oldalunk …………………………..menü pontjában olvashat.

Image Skincare termékek kifejlesztése az USA-ban történik, nemzetközileg elismert vegyészeknek és orvosoknak köszönhetően. Az Image Skincare termékeit kizárólag alapos képzésben részesült bőrgyógyászok és kozmetikusok használhatják. Az Image kozmetikumok páratlan minőségűek a mai piacon. Kitűnő eredményeket érünk el a ráncos, pattanásos, rozáceás, és stresszes bőrök kezelésében.

Kiváló eredmények savakkal:
Kozmetikai kezelések alkalmával biztonságos, aloe alapú kémiai peelingeket is alkalmazunk. A savas kezelések úttörője E.J van Scott philadelphiai professzor volt, kutatásai elsősorban az kóros hámlásra és szarú képződésre terjedt ki. A professzor felfedezéseire hamar felfigyelt a kozmetikai ipar is. A kutatások eredményeként jelentős javulást étek el ráncos, pigmentfoltos, napkárosodott és aknés bőrökön. Az Image Skincare a tapasztalatok alapján, orvos-kutató csoport segítségével olyan termékeket készített számunkra, amelyek segítségével kitűnően „orvosolhatjuk” a fent említett problémákat.

Ageless:

Az öregedés és a környezeti hatások jeleit hatékonyan kezelő és megelőző kollekció. Eltünteti a kisebb ráncokat, és visszafordítja a sejtszintű károsodásokat. Segíti a bőr megfiatalodását, alkalmazásával a bőr friss és fiatalos lesz. DNS állomány javítása.

Vital-C:

Mindennapos ápolást kínáló, hidratáló terméksor érzékeny, száraz és rozáceára hajlamos bőrre. Megnyugtatja az irritációt, táplálja a fáradt, száraz bőrt. Magas antioxidáns tartalmat hordoz a megfelelő védelem és táplálás érdekében.

Ormedic Bio:

Az Ormedic kollekció a legtisztább, organikus eredetű összetevőket kombinálja az orvosi szintű hatékonysággal, és maximális, klinikailag bizonyított eredményeket produkál. A kollekció visszaállítja a bőr egészségét, nagy kapacitású antioxidánsokat és szerves, organikus hatóanyagokat használ vegyi anyagok, savak és parabének hozzáadása nélkül. Minden bőrtípust ápol, beleértve a radikális beavatkozáson átesett, irritált, gyógyuló bőrt is.

Clearcell:

Nagyhatású kollekció, mely az akne ellen harcol, csökkenti a gyulladásokat, szabályozza a faggyútermelést és tisztítja a bőrt. Megfelelő diagnosztizálás után az Image Skincare termékek szalonunkban megvásárolhatóak. A termékekről bővebben a web………………………… oldalán olvasható. Kozmetikai sminktetoválás

A sminktetoválással elérhetjük, hogy még szebbek legyünk. Segítségével helyreállítjuk azt, ami a természetben nem adatott meg, vagy az idő múlásával megváltozott, vagy kiritkult pl. szemöldököt korrigáljuk. A tetoválás 3-5 évig tart, az elkészült tetoválást követően 24 órán keresztül nem érheti víz, majd 1 hétig nem szabad áztatni és napoztatni. A szebb eredmény elérése érdekében 14. nap elteltével korrekció ajánlott. A tetoválás után 1 hétig vazelinnel kell kenegetni az adott területet, hogy ne száradjon ki. Herpeszre hajlamosak a tetoválást megelőzően, szedjenek végig egy herpesz megelőzésére szolgáló gyógyszeres kúrát, ha az ajkukat szeretnék tetováltatni.
Az eljárás biztonságos és enyhe fájdalommal jár, a kezelt területet érzéstelenítjük, a tetoválást követően bőrpirosság és bőrduzzadás előfordulhat, ami 1-2 napon belül megszűnik.
A kezelés időtartama: 30-90 perc

A szemöldöktetováláshoz általában a barna színeket használunk, ennek rengeteg variációja, árnyalata van. A bőrszínhez és a hajszínhez mindig a legmegfelelőbbet választjuk ki közösen a vendéggel.

A szemhéjtetováláshoz leginkább a fekete színt használjuk,de igény szerint más színben is elkészítjük. A szemhéjtetoválás színét, a szem és a szemöldök színéhez igazítjuk.Érdemes tudni, hogy rendszeres tartós szempilla festés esetén a sminktetoválás gyorsabban halványodik, mint az arc bármely más területén.

A szájtetováláshoz a természetes száj színeinek árnyalatait használjuk, de egyedi igény szerint erősebb színeket is alkalmazunk.

Igény szerint szépség anyajegyeket és kisebb figurákat illetve nonfigurativ motívumokat is elkészítek.

Az általunk használt festékek, az EU-ban forgalomban lévő hasonló termékek közül, az egyik legmagasabb minősítést kapták. A sminktetováló gép az Egészségügyi Hatóság által legjobbnak minősített tűkészlettel dolgozik. A tetoválást minden esetben steril tűvel végezzük, és mindvégig gumikesztyűben dolgozunk.


Csillám tetoválás

A csillám tetoválás valójában nem más, mint egy testfestési eljárás, mely garantáltan a leglátványosabb és legcsillogóbb mind közül.
Egyre népszerűbb a felnőttek és a gyerekek körében is, a színes csillámokkal készített gyermeki motívumok rendkívül egyediek és divatosak. A csillám tetoválás felvitele fájdalommentes, egy speciális bőrragasztó és kozmetikai csillámpor alkalmazásával történik, és igen tartós, hiszen nem árt neki sem a víz, sem az izzadság, sem a homok. A motívum elkészítését követően 2-3 perc a száradási idő, és utána akár azonnal lubickolni is lehet vele a medencében. A csillámok használata biztonságos, allergiamentes, a test bármely részén alkalmazható, nem irritálja a bőrt, csak bőrbarát minőségi és ellenőrzött anyagokkal dolgozunk! Egy-egy minta 5-15 perc alatt elkészül és 5-21 napig is a bőrfelületen maradhat, bőrtípustól és a mintára való vigyázástól függően!

Szempilla, szemöldök tartós festése

Nem kell minden reggel órák hosszat festegetni magunkat a tükör előtt, mert ma már ugyanúgy festethetjük szemöldökünket és szempillánkat, mint a hajunkat. A szemöldök festése, kiemelése keretet ad az arcnak. Egy szép ívű és formájú szemöldök képes teljesen megváltoztatni és meglágyítani az arcvonásokat.
A szempilla festése ugyanúgy, mint a szempillaspirállal való festés, kontúrosabbá, élénkebbé teszi, és kiemeli a tekintet. Az eljárás fájdalommentes, és csupán 10-15 percig tart. 3-4 hétig tartó hatása miatt, nem szükséges szempillaspirált, illetve szemöldökceruzákat alkalmazni.
A modern festékek szakszerű alkalmazása már nem károsítja a szempillákat, vagy a szőrszálakat, így bátran lehet őket használni. A haj színéhez leginkább illő szín a megfelelő választás. A festék hosszantartó színt biztosít szemöldökünknek és szempilláinknak.


Tincses műszempilla

Sűrű, göndör és hosszú szempillákat szeretnél, akkor használjunk műszempillákat! Hétköznapokon nem jut eszünkbe műszempillát hordani, ugyanakkor adódhat olyan helyzet vagy esemény, amikor az öltözékünkhöz, illetve a sminkünkhöz is nélkülözhetetlen, fotókon is kifejezetten jól mutat egy megfelelően megválasztott műszempilla. A műtincsek nem károsítják az eredeti szempillákat, hiszen erre a célra kifejlesztett ragasztóval dolgozunk. A szempillák tincsenként kerülnek felhelyezésre, alkalmakra kitűnően feldobja az összhatást!


Fülbelövés
Szeretne divatos fülbevalót gyorsan és fájdalommentesen?
Az Ön számára a legfontosabb az egészség és ezért megköveteli a legmagasabb fokú higiéniát? Akkor a legjobb helyen jár!

Valamennyi steril és egyszer használatos kapszula egy kapcsot, valamint egy széles választékban rendelkezésre álló fülbevalót tartalmaz. Ezek a divatos fülbevalók alkalmasak a fülbelövésre és már az első naptól alkalmi ékszerként is viselhetők.
Orr piercing

STERIL KAPSZULÁS CSOMAGOLÁSÚ MÓDSZER
TITÁNIUMBÓL

Az előre steril csomagba csomagolt kapszulákkal lehetőség nyílt orr lyukasztásra. Orvosi Titánium - anyagból készűlt, kimondottan az orr lyukasztására, a legjobb minőségű gyártással - amivel tökéletesen lehet orrot lyukasztani. A STUDEX által gyártott Titánium ékszerek megegyeznek a gyógyászatban használt implantátumok anyagával. Teljesen természetesek és nagyon rugalmasak. Ráadásul mivel Nikkelmentes minőségűek a testben nem okoznak problémát.


Nyirokdrenázs

Hazánkban még csak kevesen ismerik, és csupán néhány helyen alkalmazzák a nyirokmasszázst. Nyugaton hihetetlen népszerűségét nemcsak annak köszönheti, hogy rendkívül kellemes, nyugtató, feszültségoldó hatású, hanem rengeteg baj kezelésére is igen komoly eredményekkel alkalmazható.

A nyirokkeringés szoros kapcsolatban áll az immunrendszerrel, meghatározza a szervezet regenerációs készségét, és segíti a szövetekből történő salakanyag-kiválasztást. A nyirokdrenázs olyan speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást; rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, így a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

A nyirokdrenázs gyengéd, körkörös, nyomó-simító mozdulataival gyorsítja a nyirok elfolyását. Ezzel megszűnik a szöveti nyirokpangás és salakanyagai pedig hamarabb kiürülnek.

A nyirokdrenázs tehát aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat, kiüríti a szöveti ödémákat - csökkentve ezáltal az érintett szervek fájdalmát-, valamint indirekt módon javítja a vérkeringést, sőt, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.

Mikor nem ajánlott?
• Akut gyulladásos folyamatoknál, mert ilyenkor a helyi gócból a kórokozók az egész szervezetre átterjedhetnek.
• Pajzsmirigyműködési zavaroknál; nyaki nyirokdrenázs során a rosszul működő pajzsmirigyszövetből hirtelen nagy mennyiségű hormon kerülhet a vérbe.
• Trombózisgyanús területeken - a kialakult vérrögből kis darabok szakadhatnak le, és tovasodródva, például tüdőembóliát okozhatnak.
• Daganatosan elfajult szövetek közelében, főleg, ha azt műtéttel még nem távolították el. A masszázs hatására leszakadó és a vérkeringéssel távoli régiókba jutó daganatsejtek áttétek kialakulását segíthetik elő.
• Szívelégtelenséghez társuló ödémáknál - nyirokdrenázs során ugyanis a vérkeringésbe kerülő szövetnedv fokozza a szív térfogatterhelését, és fennáll a tüdőödéma keletkezésének veszélye.


Sminkelés

Szeretnél tökéletesen kinézni esküvődön? Vagy csak a szürke hétköznapodat feldobni valami mással? Hogy tökéletesen érezd magad a bőrödben, a sminked is legyen tökéletes! Egyéniségednek és az alkalomhoz megfelelő sminket elkészítem neked. A sminkeléshez kizárólag professzionális cégek által gyártott termékeket használok.

Hétköznapi smink: 3500 Ft-tól
Alkalmi smink: 5000 Ft-tól

Menyasszonyoknak:
Smink készítése (próbával, műszempillával): 10 000 Ft
Smink készítése, átsminkelés 1 alkalommal : 20 000 Ft
Smink készítése, az esküvő egész időtartama alatt rendelkezésre állás: 50 000 Ft
+ örömanya, barátnő,tanú sminkelése az esküvő napján: 3500 Ft/fő
Több fő (min.3 fő) egymás utáni sminkelése esetén a kedvezményes árakról érdeklődjön személyesen.

Kiszállás: Budapest területén ingyenes, Budapest területén kívül az utazás költségét a megrendelő fizeti.
Az árak tájékoztató jellegűek, egyedi igény szerint változnak.


Szempilla dauer

Az egyenes szempillákat egy újfajta eljárással „begöndöríthetjük” Az eredmény 2-3 hónapig látványos. Szempilla dauer előtt és után 2 héttel a tartós-kozmetikai festés nem ajánlott. Egy 3 cm hosszú, rugalmas, öntapadós hengert helyezünk a szempillák tövére, majd ráragasztjuk a megfelelő ívben a pillákat. Erre szempillazselé, majd fixáló gél kerül. Kollagénes áttörlés után gyengéden eltávolítjuk a csavarót.A kezelés hosszú szempillákon látványos. Az eredmény 2 nap múlva válik tökéletessé, mire kiszáradnak a szempillák. Hatása önmagáért „beszél”! A tekintet nyitottabb lesz, a szem mosolygós, optikailag nagyobb és csábosabb lesz.

A kezelés időtartama: 45 perc

GIGI Termékek ( katt ide )
Rosa Graf Termékek ( katt ide )
Nelly De Vuyst Termékek ( katt ide )
Images Termékek ( katt ide )
Fito Fruit Termékek ( katt ide )
Általános információk. A weblapunkon szereplő szövegek, grafikák, fotók, audio- vagy videó anyagok, valamint ezek elrendezése a szerzői jogvédelem és más jogszabályok védelme alatt állnak. A kozmetikaujpest.hu portál fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.A kozmetikaujpest.hu portál előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videó anyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) felhasználása, feldolgozása és értékesítése.A kozmetikaujpest.hu portálról szerzett értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő, nem módosítja az eredeti információt, továbbá a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.